Ciąg dalszy:

ZIMNA PŁYTA:

- pieczenie na zimno z sosem [2 rodzaje]

- wędliny 100 gr/os [4 rodzaje]

- ser zółty i pleśniowy z ziołami

- kurczak w galarecie

- szynka z chrzanem w galarecie

- kulki rybne w zalewie octowej

- śledzie pod pierzynką

- sałatki 2 rodzaje

-------------------------------------------------------------------------------------

- miksy [pomidory, ogórki, grzybki]                              do wyboru

- pomidor z mozzarellą i bazylią

-------------------------------------------------------------------------------------

- pieczywo białe i ziarniste + masło

- bułka kanapkowa na ciepło z masłem czosnkowym

 

KOLACJA 1:

-------------------------------------------------------------------------------------

- golonko z kapustą i grzybami                                  do wyboru

- pstrąg, frytki, sałatka po grecku lub zasmażana

-------------------------------------------------------------------------------------

KOLACJA 2:

- kotlet schabowy, udko, devolay

- szaszłyki drobiowe lub wieprzowe

- kotlety w płatkach kukurydzianych

- kiełbaski

- sałatka jarzynowa lub sałatka z ogórkiem i koperkiem

 

Wstecz